joi, 18 mai 2017

❁ Colecţia ziare - de vânzare

Iată un alt exemplu de reciclare. De data aceasta, putem să folosim ziarele nu doar pe foc, ci și să decorăm câte ceva. În această postare, am inclus și decorațiuni realizate din pagini de cărți vechi. Menționez că Revista Almanah și ziarul Lumea Misterelor sunt preferatele mele, atât pentru conținutul scris, cât și pentru imagini : )
Dați click pe imagini pentru a le vizualiza la dimensiuni mai mari.




STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 23cm înălţime, 5cm diametru
DESCRIERE: Sticlă de vin acoperită cu bucăţi de ziar lipite la întâmplare, peste care am aplicat o bandă de dantelă albă şi flori handmade din blugi şi perle, ilustrând florile de colţ. Gâtul sticlei este pictat cu aracet, pentru un efect de opacizare estetic. Un ornament simplu şi discret.
PREŢ: 9 lei






STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 13cm înălţime, 9cm diametru
DESCRIERE: Borcan cu gâtul învelit în sfoară groasă, pictată în negru, iar corpul acestuia este acoperit de mai multe bezi din hârtie de dimensiuni egale. În mijloc, aceast colaj este decupat în formă de inimioară, pentru atunci când este folosit sub formă de lumânare, să lase o umbră în această formă. Acest borcan poate fi de asemenea un cadou minunat pentru persoana iubită de ziua ei, de Dragobete, sau Sf. Valentin. ♡❤
DETALII:
 click (1), click (2)
PREŢ: 5 lei







STATUS: vândut
DIMENSIUNI: 13cm înălţime, 9cm diametru
DESCRIERE:  Borcan decorat cu bucăţi din ziar dispuse la nimereală. Gâtul acestui recipient este învelit în sfoară gri, asortată cromatic cu restul ansamblului. Fundul şi spaţiile goale sunt pictate cu negru, iar între bucăţelele de ziare am intervenit cu stiloul şi am adăugat mici desene.
DETALII:
 click (1)






*observaţie: florile, lumânările, pietrele şi celelalte ornamente din jurul recipientelor nu sunt de vânzare; acestea au doar un scop decorativ pentru a vă prezenta creaţiile mele. Însă, dacă le doriţi aşa de mult, putem face un schimb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu