miercuri, 10 mai 2017

❁ Colecția tehnica șervețelului - de vânzare

Pur şi simplu m-am îndrăgostit de imaginea unor şerveţele şi a trebuit să fac ceva prin consecinţă. Sper ca şi dumneavoastră să vă placă şi să apreciaţi aceste reyultate. Încă mai am o droaaaie de alte şerveţele :) Fiţi pe fază, urmează să apară şi alte borcane decorate!
Daţi click pe imagini pentru a le vizualiza la dimensiuni mai mari.





STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 14cm înălţime, 8cm diametru
DESCRIERE: O ilustrare a primăverii! Gâtul borcanului este pictat în bleu precum cerul, iar corpul acestuia este decorat cu un şerveţel cu imaginea unui câmp de maci, peste care am aplicat dantelă albă, pentru a completa atmosfera ludică, jucăuşă şi tandră a acestui ornament.
PREŢ: 17 lei




STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 14cm înălţime, 8cm diametru
DESCRIERE: Unul dintre preferatele mele 😄 Acest ornament invocă atmosfera zilelor călduroase de vară ale unui un port maritim. Nu doar imaginea șervețelului ilustrează acest lucru, ci și sfoara groasă ce învelește gâtul recipientului, amintind asfel de nodurile marinărești de pe vase, cât și scoicle reale, aplicate peste aceasta.
DETALII: click (1)
PREŢ: 20 lei




STATUS: 2 disponibile
DIMENSIUNI: 14cm înălţime, 8cm diametru
DESCRIERE: Un model simplu, floral, elegant datorită culorilor sobre, complecat cu aplicații de dantelă albă. Acest ornament poate fi folosit sub formă de suport de lumânări sau recipient de depozitare a creioanelor / pensulelor de machiaj, pe holul, biroul sau bibleoteca dumneavoastră, pentru a decora încăperea.
PREŢ: 10 lei




STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 14cm înălţime, 8cm diametru
DESCRIERE: Acest ornament este dedicat iubitorilor de feline! Pe fața borcanului este aplicat prin tehnoca șervețelului un șervețel cu imprimeu abstract, ilustrând într-un mod unicat o pisică, iar pe spatele recipientului am aplicat o bucată de material textil (demin) pentru a se potrivi cromatic cu ansamblul.
DETALII: click (1), click (2)
PREŢ: 13 lei




STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 13cm înălţime, 9cm diametru
DESCRIERE: Borcan decorat în stil festiv; acesta se poate folosi pentru zile onomastice, mesele de crăciun sau revelion, sub formă de suport de lumânare sau vază de flori.
PREŢ: 10 lei




STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 13cm înălţime, 9cm diametru
DESCRIERE: Borcan decorat în stil festiv; acesta se poate folosi pentru zile onomastice, mesele de crăciun sau revelion, sub formă de suport de lumânare sau vază de flori.
PREŢ: 10 lei




STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI:
 13cm înălţime, 9cm diametru
DESCRIERE: 
 Borcan decorat în stil festiv; acesta se poate folosi pentru zile onomastice, mesele de crăciun sau revelion, sub formă de suport de lumânare sau vază de flori. 
PREŢ:
 10 lei




STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 13cm înălţime, 9cm diametru
DESCRIERE: Ornament Chocolate. Funda mare, din centrul ornamentului este într-adevăr o fundă de pe o cutie de bomboane, aceasta fiind aplicată peste o bentiță din catifea de culoarea ciocolății. La baza inferioară am aplicat un grilaj auriu, ce se potrivește cromatic cu întreg ansamblul. Este un cadou perfect pentru iubitorii de ciocolată 😉 Sfat: când dăruiți acest ornament, puteți să puneți câteva bucățele de ciocolată în interiorul lui.
PREŢ: 17 lei




*observație: florile, lumânările, pietrele şi celelalte ornamente din jurul recipientelor nu sunt de vânzare; acestea au doar un scop decorativ pentru a vă putea prezenta creaţiile mele. Însă, dacă le doriţi atât de mult, putem face un schimb

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu