duminică, 14 mai 2017

❁ Colecţia dantelă - de vânzare

Această galerie este totalmente feminină, brăzdată de dantelă, eleganță, fumusețe, discreție, culori, catifea, flori și fundițe. Cui nu îi place dantela? Dar florile? Iată deci, câteva ornamente din această categorie. Vizionare plăcută și spor la cumpărături!
Dați click pe imagini pentru a le vizualiza la dimensiuni mai mari.





STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 10cm înălţime, 7cm diametru
DESCRIERE: Suport de lumânare / de creioane făcut prin reciclarea unei conserve din aluminiu. Recipientul este pictat în bleu, la margini, cu o dungă subțire de argintiu. Pe mijlocul corpului am aplicat o dantelă albă, prin care am împletit o bandă de hârtie lucioasă, și am lipit trandafiri cu terminație spiralată. Acest decor are un aer regal, feminin, chic.
PREŢ: 10 lei






STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 13cm înălţime, 9cm diametru
DESCRIERE: Borcan ”Lolita”. Pe partea inferioară a recipientului am lipit pagini colorate dintr-un almanah vechi, iar în partea superioară, am aplicat o dantelă lată, simetria fiind dată de două benzi subțiri din catifea, întreg ansamblul fiind completat cu o fundiță din elastic. Un ornament simplu de realizat, pentru a crea o atmosferă romantică.
DETALII: click (1)
PREŢ: 13 lei






STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 14cm înălţime, 8cm diametru
DESCRIERE: Borcan pictat cu buline colorate în partea inferioară a acestuia (lăsând umbre colorate când este pusă o lumânare în el), partea superioară fiind acoperită cu o dantelă lată, florală, peste care am aplicat la gâtul recipientului, o fundiță tot din dantelă. Peste partea pictată am aplicat un strat de lac de protecție. Acest ornament inspiră o aură jucăușă, dulce, romantică.
PREŢ: 11 lei







STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 8cm înălţime, 3cm diametru
DESCRIERE: Sticluță de condimente pictată în auriu, peste care am aplicat dantelă neagră, completată de o bandă din catifea neagră, cu trei trandafiri galbeni. Acest ornament poate fi folosit ca atare, simplu, pe post de suport de lumânări, sau suport pentru bețișoare parfumate. Desigur, dacă dumneavoastră aveți alte propuneri, atunci utilizarea acestuia va fi mult mai amplă.
PREŢ: 8 lei





STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 8cm înălţime, 7cm diametru
DESCRIERE: Borcan de mici dimensiuni, având gâtul înfășurat în sfoară dantelă decorată pe alocuri cu trandafiri albi, strânsă cu sfoară de aceeași culoare. Corpul recipientului este acoperit cu un material albastru, cu sclipici argintiu, oferind asfel un contrast cromatic. Fundul este pensulat cu aracet, pentru a oferi un aspect de opacizare estetic. Un ornament adorabil, ce poate fi folosit sub forma de suport de lumânare, sau depozitare de bijuterii (cercei, cinele, brățări etc).
PREŢ: 10 lei





*observaţie: florile, lumânările, pietrele şi celelalte ornamente din jurul recipientelor nu sunt de vânzare; acestea au doar un scop decorativ pentru a vă prezenta creaţiile mele. Însă, dacă le doriţi aşa de mult, putem face un schimb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu