luni, 8 mai 2017

❁ Colecția sfoară - de vânzare

Daţi click pe imagini pentru a le mări
Legenda spune ce a fost recipientul înainte de a-l decora.

Ornamentelele mele preferate... Ce pot spune, ador sfoara! Simplitatea ei, textura ei, culoarea ei, aspectul ei, căldura ei, și amintirile ce mi le evocă din copilărie. Aceste ornamente sunt reprezentarea cea mai bună pentru ”hand made”. Cine nu și-ar dori din când în când să evadeze într-un loc rustic sau un peisaj pitoresc? Ei bine, aceste creații vă pot amintii de această ocazie.





Sticlă de ulei
STATUS: vândut
DIMENSIUNI: 28cm înălțime, 9cm diametru
DESCRIERE: Sticlă de ulei transparentă, cu fructe în relief (banane, cireșe, prune, frunze) pictate colorat cu acuarele de sticlă. Partea superioară a recipientului este învelită cu sfoară subțire, iar baza este învelită cu sfoară groasă. Fundul este acoperit de o dantelă albă, croșetată.
DETALIU: click (1)
PREȚ: 25 lei






Sticlă de sos de tomate
STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 24cm înălțime, 7cm diametru
DESCRIERE: Sticlă transparentă de sos de tomate, decorată cu sfoară pe gâtul şi partea superioară a acesteia. Dimaetrul gâtului este suficien de mare cât să permită întroducerea unei lumânări groase. O bentiţă din dantelă croşetată manual înconjoară sticla, sub cei 6 trandafiri portocalii. Această parte a ornamentului este conectată  cu fundul sticlei prin cinci linii verticale de sfoară. Fundul este acoperit de acelaşi tip de dantelă.
DETALII: click (1)
PREŢ: 26 lei





Sticlă de sos de tomate

STATUS:
 vândut

DIMENSIUNI: 24cm înălțime, 7cm diametru
DESCRIERE: Sticlă de sos de tomate decorată cu o floare handmade. Dantela este croșetată de mână, iar frunzele sunt decupate și lipite în formă de petale mai mari, pentru trandafirul turquoise. Dimaetrul gâtului este suficien de mare cât să permită întroducerea unei lumânări groase. Pe corpul sticlei, sunt lipite mai multe butățele rupte dintr-o carte colorate de vreme.
DETALII: click (1), click (2)








Sticlă de vin

STATUS:
 1 disponibil

DIMENSIUNI: 26cm înălțime
DESCRIERE: Sticlă de vin având gâtul și umerii înveliți cu un strat dintr-o sfoară subțire. Două linii verticală de sfoară separă cele două tipuri de hârtie, respectiv hârtia albă, de cea îngălbenită. Același model se repetă pe spate.
DETALII: click (1)
PREŢ: 21 lei










Borcan 500ml
STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 13cm înălțime, 9cm diametru
DESCRIERE: Acest ornament invocă o atmosferă rustică, fiind decorat cu două tipuri de sfori (groasă și subțire) și benzi de hârtie dintr-o carte veche. Fundul este acoperit cu sfoară groasă, iar gâtul cu sfoară subțire. Între benzile de hârtie se pot observa mai multe X-uri ornamentale. Pe spatele benzilor am pisctat niște spirale, ce se observă doar dacă vă uitați înăuntrul recipientului - un detaliu secret! 😉
DETALII: click (1)click (2)
PREŢ: 30 lei






Borcan cu formă simpatică
STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 10cm înălțime
DESCRIERE: Acest borcan drăgălaș vestește venirea primăverii prin spiralele din sfoară și fluturii cu textură colorată, aplicați prin tehnica șervețelului. Gâtul și fundul acestuia sunt de asemenea acoperiți de sfoară, simetria dintre acestea două fiind dată de fundiță.
DETALII: click (1), click (2), click (3), click (4)
PREŢ: 25 lei






Borcan
STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 13cm înălțime, 9cm diametru
DESCRIERE: Borcan înfășurat în partea imediat superioară sub gât cu sfoară groasă. Tot din sfoară, am făcut două flori mai mari, în mijlocul acestora avât un trandafiraș vișiniu. În partea inferioară, am aplicat sub sfoară un grilaj din hârtie de culoare verde.
PREŢ: 13 lei





Borcan
STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 15cm înălțime, 9cm diametru
DESCRIERE:  Borcan pe care am aplicat o bandă realizată din paginile unei cărţi vechi, arse cu chibritul pe margine. Sfoara se regăsește pe gâtul recipientului, cât și pe conturul benzii de hârtie. Întregul ansamblu invocă o atmosferă chic, rustică.
PREŢ: 35 lei






Borcan


STATUS:
 vândut

DIMENSIUNI: 13cm înălțime, 9cm diametru
DESCRIERE: Partea superioară cât și partea inferioară a borcanului este înfășurată în sfoară groasă, pictată în alb, astfel încât la mijlocul recipienului să rămână un spațiu, pe care am aplicat o floare presată. Peste dantela croșetată de mână, o dungă subțire de sfoară înconjoară corpul reicpientului. Acest ansamblu este rustic, simplu, feminin.









Sticluţe de condimente

STATUS:
 1 disponibil

DIMENSIUNI: 8cm înălțime, 3cm diametru
DESCRIERE: Sticluțe de condimente înfășurate total în sfoară subțire, pictate cu acrilice metalizate, sau peste care se regăsesc aplicații din același material. Fiecare se vând separat.
DETALII: click (1)click (2)
PREŢ: 10 lei o sticlă, 18 lei două sticle, 26 lei trei sticle, 24 lei + transportul inclus toate cele patru sticluțe








Sticluţă de medicament
STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 11cm înălțime, 4cm diametru
DESCRIERE: Stcluță de medicament înfășurată cu sfoară subțire, pictată cu acrilice aurii și simboluri egiptene de culoare albastră. Acest ornament invocă o aură mistică, ocultă, asemeni unui artefact.
PREŢ: 12 lei










Sticluţă de medicament
STATUS: 1 disponibil
DIMENSIUNI: 9cm înălțime, 4cm diametru
DESCRIERE: Sticluță micuță învelită în sfoară gri-închis cu fire colorate (roșu, roz, galben, albastru, verde). Fundul sticluței este acoperit de dantelă albă croșetată de mână, iar ca un bonus, recipientul are un capac de culoare roșie învelit în sfoară albă.
PREŢ: 9 lei



Sticluţă de oţet

STATUS:
 1 disponibil

DIMENSIUNI: 29cm înălțime, 7cm diametru
DESCRIERE: Sticlă învelită în sfoară gri-închis în partea superioară, gâtul și fundul fiind acoperit de o dantelă albă croșeată de mână. La mijlocul recipientului, sunt aplicați cinci trandafiri de hârtie de culori diferite (roșu, mov, albastru, galben, roz), sub care se regăsește câte o bluclă din sfoară, pensulată cu un strat subțire de aracet pentru a conferi un aspect opacizat. Întregul ansamblu invocă o atmosferă extravagantă, de petrecere.
DETALII: click (1), click (2)
PREŢ: 35 lei




*observație: lumânările, florile, pietricelele, zânele, penele, și celelalte ornamente din jurul borcanelor / sticlelor, nu sunt de vânzare; acestea au doar un scop decorativ pentru a vă putea prezenta creațiile mele. Însă, dacă le doriți atât de mult, putem face un schimb.





2 comentarii: